آموزش آسان ترشی بندری +تصاویر

ترشی بندری +تصاویر">در این مطلب طرز تهیه یک چاشنی بسیار خوشمزه یعنی ترشی بندری را آموزش میبینید:
مواد لازم:

    آب گوجه : 3 لیتر یا گوجه فرنگی : 5 کیلوگرم
    بادمجان : یک کیلوگرم
    گل کلم : 500 گرم
    هویج : 500 گرم
    کرفس : 200 گرم
    خیار : 200 گرم
    سیر : 100 گرم
    فلفل تند : 100 گرم
    ادویه کاری : 2 قاشق غذاخوری
    گشنیز : 2 قاشق غذاخوری
    گلپر : یک قاشق غذاخوری
    سیاه دانه : 2 قاشق غذاخوری
    نمک : به میزان لازم
    سرکه : به میزان لازم

ترشی بندری

طرز تهیه:

1. بادمجان را با پوست به مدت 10 دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را جدا کنید.

2. بقیه مواد را خرد کنید و در آب گوجه و مقداری سرکه بجوشانید.

3. حرارت را خاموش کنید و زمان دهید تا مواد سرد شود.

4. ادویه و بادمجان خرد شده را به این مواد اضافه کنید. اگر لیته خواستید آنرا داخل مخلوط کن می ریزید .

5. بعد از 10 روز ترشی آماده است و باید در یخچال نگهداری شود.

تهیه و گردآوری: گروه آَشپزی پرداد / منبع : چاشنیک

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه