موادلازم : گوشت مرغ  : 200 گرم +( پیاز ، سیر و فلفل دلمه به منظور  طبخ مرغ ) تخم مرغ : 3 عدد آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری سرپر زعفران آب شده : 1 قاشق سوپخوری نمک و فلفل قرمز : به مقدار کافی طرز تهیه : ابتدا گوشت مرغ را با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و کمی نمک آب پز کنید. این کار بوی نامطبوع مرغ را از بین میبرد و به آن طعم میدهد. نیازی به اضافه کردن زردچوبه و یا ادویه دیگری در این مرحله نیست.پس از پخته شدن  مرغ اجازه دهید تا  گوشت آن کمی سرد شود.سپس استخوان های آن را جدا ساخته و چرخ کنید. ...

آموزش تهیه کوکوی مرغموادلازم :
گوشت مرغ  : 200 گرم +( پیاز ، سیر و فلفل دلمه به منظور  طبخ مرغ )
تخم مرغ : 3 عدد
آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری سرپر
زعفران آب شده : 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل قرمز : به مقدار کافی

طرز تهیه :
ابتدا گوشت مرغ را با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و کمی نمک آب پز کنید. این کار بوی نامطبوع مرغ را از بین میبرد و به آن طعم میدهد. نیازی به اضافه کردن زردچوبه و یا ادویه دیگری در این مرحله نیست.پس از پخته شدن  مرغ اجازه دهید تا  گوشت آن کمی سرد شود.سپس استخوان های آن را جدا ساخته و چرخ کنید. اکنون تخم مرغ ها را به گوشت چرخ شده ی مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود . سپس آرد، زعفران آب شده ، نمک و مقداری فلفل قرمز را افزوده و مخلوط کنید تا به غلظت مورد نظر برسید. حالاا مقداری روغن در تابه ریخته و اجازه دهید کاملا  داغ شود. حرارت را روی متوسط گذاشته و به اندازه یک قاشق از مواد کوکو برداشته و در روغن بریزید .وقتی یک طرف کوکو سرخ شد ، آن ها را برگردانده تا طرف دیگر آن ها هم سرخ شود . وقتی تمام کوکوها آماده شد میتوانید آن را در یک ظرف زیبا تزئین کرده و سر سفره ببرید. در صورت تمایل ،می توانید این کوکوی خوشمزه رو با سس گوجه میل نمایید.

تهیه و گردآوری: گروه آموزش پرداد

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه