این هله هوله خوشمزه را در خانه درست کنید!

برنجک یکی از هله هوله های خوشمزه است که با روش زیر می توانید در خانه تهیه کنید و از سالم بودن آن اطمینان داشته باشید و از خوردن آن در کنار خانواده تان لذت ببرید

زمان آماده سازی: 250 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر :

برنج ایرانی  :  ۵۰ گرم
 روغن   :  یک قاشق سوپخوری
 شیر   :  یک لیوان
نمک ماسه ای  :  نصف قاشق سوپخوری

این هله هوله خوشمزه را در خانه درست کنید!

طرز تهیه برنجک :

ابتدا برنج ها را بشویید و در کاسه ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد پس از گذشت این مدت آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود و کاملا از آن گرفته شود.

داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید و به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود و بخار شود.

برای بودادن برنج ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.

* بهتر است از نمک ماسه ای استفاده کنید و بدون ید باشد

تهیه و گردآوری :‌ گروه آشپزی پرداد / منبع : سربزن

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه