تارت انجیر

تارت انجیر یکی از دسرهای خوش طعمی می باشد که می توانید آن را در شهریور ماه درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید. انجیر از میوه هایی است که خواص بسیار زیادی دارد و برای بدن بسیار مفید است.

مواد لازم برای خمیر تارت انجیر :

آرد : 170 گرم
نمک : به اندازه نوک قاشق چای خوری
کره خرد شده به شکل مکعب ریز : 100 گرم
پودرقند : 50 گرم
زرده تخم مرغ : یک عدد
خامه غلیظ : 50 میلی لیتر

مواد برای داخل تارت انجیر :

پنیر ماسکارپنه : 500 گرم
عسل : 6 قاشق غذاخوری
انجیر نصف شده : 6 عدد بزرگ یا 8 عدد کوچک

تارت انجیر

طرز تهیه تارت انجیر :

برای درست کردن این تارت انجیر خوشمزه و دسر تابستانی با کلاس ابتدا برای تهیه خمیر تارت، آرد، نمک و کره را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید، سپس پودرقند را به آن اضافه کنید.
زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط و به مخلوط آرد اضافه کنید تا به شکل خمیر در بیاید و آماده شود.
خمیر به دست آمده را روی سطحی حاوی کمی آرد پهن کنید و با وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید و در قالب قرار دهید و اضافه های آن را جدا کنید.
خمیر تارت را با نایلون بپوشانید و به مدت 30دقیقه در فریزر قرار دهید.
فر را روی 180درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
خمیر تارت را با لوبیا یا کاغذ روغنی و روی آن را با برنج پر کنید و به مدت 10دقیقه در فر قرار دهید.
کاغذ و لوبیا را بردارید و 3دقیقه بیشتر پخت را ادامه ندهید.
سپس خمیر را از فر در بیاورید.
پنیر ماسکارپنه را با عسل مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید تا نرم شود.
پس از خنک شدن روی خمیر بریزید.
انجیرها را روی آن قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کناره های آن طلایی رنگ شود و سپس سرو کنید. نوش جان

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : خراسان نیوز

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه