ترشی انبه فوق العاده خوشمزه! +طرز تهیه

اگه عاشق خوردن ترشی انبه هستید، پس وقتش است که از خوردن آن لذت ببرید! ما اینجا یک دستور تهیه ساده و سریع و فوق العده خوشمزه را از ترشی انبه آماده کرده ایم که با حداقل روغن درست می شود و می توانید بلافاصله بعد از درست کردن، آن را بخورید یا آن را تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید

اگر تا به حال ترشی انبه را امتحان نکرده اید توصیه می کنیم این ترشی را درست کرده و طعم متفاوت آنرا امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه:

انبه خام پوست کنده (به صورت نواری خرد شود)   :   ۲ فنجان

آبغوره   :  نصف قاشق چایخوری

زردچوبه  :    ۱ قاشق چایخوری

دانه رازیانه بو داده  :   ۲ قاشق غذاخوری

دانه زیره سبز بو داده  :   ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل چیلی   :  ۲ قاشق غذاخوری

نمک   :  ۱ قاشق غذاخوری

روغن خردل    :   ۳ قاشق غذاخوری

ترشی انبه فوق العاده خوشمزه! +طرز تهیه

طرز تهیه ترشی انبه :

ابتدا انبه ها را با نمک خوب مخلوط کرده و برای یک ساعت کنار بگذارید.

بعد آب انبه را جدا کرده و دور بریزید.

انبه، آنغوزه، زردچوبه، دانه رازیانه، دانه زیره، پودر فلفل و روغن خردل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

ترشی شما حاضر است، می توانید فورا سرو کنید یا اینکه داخل یخچال بگذارید و بعدا آن را مصرف کنید.

نکته :

ترشی انبه فقط تا ۴ روز قابلیت نگهداری در یخچال را دارد.ت

تهیه و گردآوری : گروه آموزش آشپزی پرداد / منبع : نوین زی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه