خورش فسنجان را با قارچ درست کنید!

مواد لازم :

گردوی چرخ شده : 4 پیمانه

پیاز : یک عدد

قارچ : 150 گرم

رب انار : نصف لیوان

شکر : 5 قاشق غذاخوری

دارچین : یک قاشق مرباخوری

ارده : 2 قاشق غذاخوری

زعفران دمکرده : 2 قاشق غذاخوری

روغن : به میزان لازم

خورش فسنجان را با قارچ درست کنید!

طرز تهیه :

برای درست کردن این خورش فسنجان خوشمزه ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.

سپس گردو را به پیاز اضافه کرده به خوبی و تفت دهید.

این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود می‌سوزد و باید خیلی مراقب باشید.

مرتب آن را ​ هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید و بگذارید حرارت کم شود.

در مرحله بعد قارچ‌ها را خرد کرده و به آنها کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشوند.

بعد آنها را تفت دهید و ​ همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود.

برای این‌ که خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید تا روغن خود را پس دهد.

شکر این خورش را می‌توانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.

خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : چهار دیواری جام جم

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه