خورش هویج تبریزی

مواد لازم برای خورش هویج تبریزی :

هویج      400 گرم
 مرغ      400 گرم
 رب گوجه فرنگی     3 قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط     یک عدد
زعفران دم کرده     4 قاشق غذاخوری
آلو     100 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

خورش هویج تبریزی

طرز تهیه خورش هویج تبریزی :

برای درست کردن این خورش خوشمزه و پرطرفدار ابتدا پیاز را رنده کنید و کمی تفت دهید. مرغ را همراه رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.

نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و بعد از جوش آمدن در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید. هویج‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنید. در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج‌ها را کمی سرخ کنید.

بعد از این‌ که حدود یک ساعت از پخت مرغ گذشت و نیم‌پز شد هویج را به همراه آلو به خورش اضافه کنید تا با هم پخته شوند. در نهایت زعفران را نیز به خورش اضافه کنید. این غذا باید با شعله کم و آهسته پخته شود تا خوب جا بیفتد. در صورتی که از گوشت گوسفند استفاده می‌کنید اضافه کردن نمک را به مرحله آخر پخت غذا موکول کنید.

تهیه وگردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : sara.jamejamonline.ir

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پید�� کنید.

مشاهده سایت نشونه