دسر کارامل خامه ای و نمکی با طعم منحصر به فرد!

مواد لازم :

•    1 1/4 پیمانه شکر

•    ¼ پیمانه آب

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    1.5 پیمانه خامه فرم‌گرفته

•    نصف پیمانه شیر کامل

•    6 عدد زرده تخم‌مرغ

•    یک قاشق چایخوری نمک دریایی

دسر کارامل خامه ای و نمکی با طعم منحصر به فرد!

طرز تهیه :

1.  در مرحله اول و برای شروع کار فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. رامکین ها (کاسه های سفالی ضد حرارت) را در سینی فر بچینید و کنار بگذارید تا در وقت معین از آن استفاده کنید.

2.    در یک قابلمه نسبتا متوسط، شکر، آب و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکرها آب شوند. سپس بگذارید بجوشد و به مدت 8 تا 10 دقیقه بدون اینکه آن را هم بزنید در همین حالت روی حرارت باشد تا رنگش عوض و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

3.     شیر و خامه را به آرامی به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید. در این مرحله شکر شروع به سفت شدن می کند. دوباره قابلمه را روی شعله قرار دهید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا دوباره شکر آب شود.

4.    در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم‌مرغ را هم بزنید تا پف کنند. به آرامی مخلوط خامه را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله باید با کاردک این کار را انجام دهید تا پف تخم‌مرغ نخوابد. مایه به دست آمده را داخل رامکین ها بریزید.

5.    داخل سینی فر آب جوش بریزید تا کاسه ها در آب قرار داشته باشند. سپس آنها را به مدت 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا کناره های کاستارد طلایی شوند. آنها را از فر خارج کنید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس روی آنها را بپوشانید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

6.    پیش از سرو روی دسر نمک دریایی بپاشید تا طعم متفاوت آن را احساس کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع :‌ هنر آشپزی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه