دسر گیلاس شکلاتی!

دسر گیلاس شکلاتی یکی از آن دسرهایی است که طعم متفاوت آن در ذهن شما خواهد ماند. مغز این شکلات های زیبا از میوه گیلاس است و ظاهر و طعم بسیار مطلوبی دارد. روش تهیه و مواد لازم برای این دسر بدین شرح است:

مواد لازم:

دو ونیم فنجان شکر

یک چهارم فنجان کره

یک قاشق غذا خوری شیر

یک دوم قاشق چای خوری عصاره بادام

2 فنجان چیپس شکلاتی

2 قاشق غذا خوری روغن ترد کننده شیرینی

250 گرم مربای گیلاس یا آلبالو با ساقه

دسر گیلاس شکلاتی!

طرز تهیه:

در یک غذاساز یا با یک همزن شکر،کره و شیر را به خوبی با هم ترکیب کنید.

از مواد توپک هایی کمی بزرگتر از گیلاس یا آلبالویی که دارید جدا کرده و با استفاده از انگشتانتان آن را به خوبی صاف کنید و به دور میوه بکشید و حالت بدهید.

میوه ها را با کمک ساقه برداشته و در سینی که کف آنرا کاغذ مخصوص شیرینی پزی کشیده اید قرار دهید.

سینی را بپوشانید و 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسرها خودشان را بگیرند.

چیپس های شکلات را به روش بن ماری یا در ماکروفر ذوب کنید.

حالا میوه ها را از یخچال بیرون آورید و با کمک ساقه کل میوه را در شکلات فروببرید و خارج کنید.

میوه ها را کمی در یخچال نگه دارید تا قسمت شکلاتی آنها  سفت شود.

پس میتوانید با قراردادن در ظرف در دار آنها را به مدت طولانی نگه داری نمایید.

تهیه  و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : تک آشپز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه