روش تهیه دسر خرما / مخصوص سفره افطار

روش تهیه دسر خرما / مخصوص سفره افطارمواد لازم :

بیسکوئیت نرم شده ۲ و ۳/ ۱ لیوان

شیر عسل  ۴/ ۳ لیوان

خرما بدون هسته  ۱ و ۲/ ۱ لیوان

مغز گردو نرم شده  ۲/ ۱ لیوان

کره ۲۰۰ گرم

شکلات مایع : مقداری برای تزئین

طرز تهیه :

۱ – خرما + شیرعسل + کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی با هم مخلوط شده و حل شوند.

۲ – مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.

۳ – مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که این مواد به خوبی نرم شود.

۴ – بسکوئیت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.

۵ – مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.

۶ – ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.

۷ – روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

۸ – ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : نگین شف

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه