سالاد سیب زمینی با خامه را حتما امتحان کنید! + آموزش

مواد لازم برای سالاد سیب زمینی با خامه ترش :

سیب زمینی نو   :   ۹۰۰ گرم
 خامه ترش   :   سه چهارم فنجان
 پیازچه خرد شده  :   نصف فنجان
شوید خرد شده    : ۱ قاشق غذاخوری سر پر
سرکه سیب  :   یک سوم فنجان
نمک    : ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه   :  نصف قاشق چایخوری

سالاد سیب زمینی خوشمزه

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با خامه ترش :

ابتدا و برای شروع کار, سیب زمینی ها را با پوست داخل یک قابلمه بگذارید. آب را اضافه کرده طوری که به اندازه ۲٫۵ سانتی متر روی سیب زمینی ها را بگیرد. سپس آنرا بگذارید جوش بیاید و بعد حرارت را کم کرده تا آرام بجوشد. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه صبر کنید تا زمانی که چنگال به راحتی درون سیب زمینی ها فرو برود. حالا آن ها را با آب سرد آبکشی کنید و بگذارید کنار تا خنک شوند و دمای آنها پایین بیاید.

در یک کاسه متوسط خامه ترش، پیازچه، شوید، سرکه ، نمک و فلفل سیاه را خوب مخلوط کنید. این سس باید حسابی طعم دار شود (چون سیب زمینی به آن نیاز دارد!)

در این مرحله سیب زمینی های سرد شده را نصف کرده و سس را به آن اضافه کنید. حالا آن ها را برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا سیب زمینی ها سس را جذب کنند و خوشمزه تر شوند.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : نوین زی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه