سس خردل را خودتان درست کنید +آموزش

مواد لازم برای یک پیمانه سس خردل خوشمزه :

 آبلیمو: ۱/۴پیمانه

 پودر خردل : دو قاشق سوپخوری

 خامه : چهار قاشق سوپخوری

 نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری

 فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری

سس خردل را خودتان درست کنید +آموزش

روش تهیه سس خردل:

ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی ریخته و با قاشق کاملا به هم می‌زنیم تا یکدست شود و گوله های برجسته داخل آن دیده نشود، در آخر خامه را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم. به همین سادگی حالا یک سس خردل خوشمزه دارید.

 این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه‌ای در بسته می‌توان نگه داشت.

تهیه و گردآوری : گروه آموزش پرداد / منبع : خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه