شیرینی رول دارچینی / شیک و خوشمزه!

مواد لازم:

    آرد 600 گرم
    شیر 200 میلی‌لیتر
    پودر خمیر ترش 10 گرم
    شکر 50 گرم
    نمک 2/1 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 2 عدد
    مارگارین مخصوص قنادی 400 گرم
    روغن مایع 60 میلی‌لیتر
    کرم پاتی‌سیر، دارچین و کشمش به میزان لازم
    زعفران به میزان لازم
    زرده تخم‌مرغ یک عدد

شیرینی رول دارچینی

روش تهیه:

1. در اولین مرحله و برای شروع کار شیر، روغن مایع، تخم‌مرغ، نمک و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم تا مایه یکدست حاصل شود. در کاسه‌ای دیگر آرد و پودر خمیر ترش را با هم مخلوط کرده، به مایه آماده شده اضافه می‌کنیم. خمیر به دست آمده را 10دقیقه روی میز قرار داده و روی آن را می‌‌پوشانیم و استراحت می‌دهیم. سپس خمیر را به شکل یک به علاوه برش داده، از چهار طرف کمی باز می‌کنیم.

2. مارگارین را وسط خمیر قرار می دهیم و چهار طرف را روی آن جمع کرده و وردنه را روی آن کشیده تا کره بین خمیر باز شود. خمیر را سه‌لا تا می‌زنیم و 30 دقیقه در یخچال می‌گذاریم؛ پس از این مدت خمیر را باز کرده و پنج لا تا می‌زنیم و 20 دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. دوباره مرحله پنج لا را با 20 دقیقه استراحت تکرار می‌کنیم و بار آخر خمیر را سه لا تا زده و 10 دقیقه استراحت می‌دهیم.

3. در این مرحله خمیر را به قطر سه میلی‌متر باز می‌کنیم، روی خمیر را با کرم پاتی‌سیر، دارچین و کشمش پوشانده، آن را لوله می‌کنیم و حلقه حلقه برش می دهیم و یک پهلو داخل سینی می‌گذاریم، روی نان‌ها را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران زرین کرده، شکر می‌پاشیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار می‌ دهیم و به آن اجاز پخت می دهیم.

نکته:

این شیرینی را با خمیر هزارلا نیز می‌توانیم تهیه کنیم؛ در این صورت چون خمیر هزارلا به صورت آماده در بازار به فروش می‌رسد کار ما بسیار ساده‌تر خواهد شد اما شیرینی‌ای که با خمیر هزارلای آماده تهیه می‌شود بسیار ترد‌تر و خشک‌تر از شیرینی‌ای خواهد بود که خمیر آن در منزل تهیه می‌شود ولی در هر دو صورت مطبوع و خوش‌طعم است.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : خانواده سبز

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه