طرز تهیه آش سماق

آش یکی از پرطرفدارترین خوراکی ها برای وعده افطار است. این بار برای سفره افطارتان آش سماق درست کنید.

مواد لازم آش سماق :

برنج نیمه : 200 گرم
سبزی خرد شده : 500 گرم شامل تره، جعفری، گشنیز
روغن : به مقدار لازم
زردچوبه : یک قاشق چای خوری
پیازداغ : 5 قاشق سوپ خوری
سماق : یک دوم پیمانه
گوشت چرخ کرده : 400 گرم
پیاز رنده شده : یک عدد متوسط
نمک و فلفل : به میزان لازم
نعناع داغ : 3 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه آش سماق

روش تهیه آش سماق :

برنج را با مقداری آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرلر دهید تا پخته شود.
در مرحله بعدی سبزی را اضافه کنید تا 15 دقیقه بپزد.
دو قاشق سوپ خوری روغن را در تابه مناسبی رییخته، زردچوبه و پیازداغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت دهید.
سپس آن را درون آش بریزید.
سماق را در آب خیس کنید و کنار بگذارید (می توانید برای 5تا 10 دقیقه سماق را بجوشانید و سپس آب آن را صاف کنید).
گوشت، پیاز رنده شده ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و به شکل کوفته قلقلی در بیاورید و در کمی روغن تفت دهید.
کوفته ها،نمک، فلفل، نعناع داغ و آب سماق صاف کرده را نیز به آش بیفزایید و مخلوط کنید. حال بگذارید آش جا بیفتد.
آن را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید و با نعناع داغ، پیاز داغ و سماق تزئین کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : خراسان نیوز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه