مواد لازم جهت پخت خورش انار دانه مسما : مرغ : نصف یك عدد انار دانه شده : 2 عدد پیاز : 200 گرم شكر : در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری نمك : به میزان لازم روغن : به میزان لازم زردچوبه : یك قاشق چایخوری گلپر : یك قاشق چایخوری فلفل : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع خورشت, طرز تهیه خورشت انار,مواد لازم جهت پخت خورش انار دانه مسما :
مرغ : نصف یک عدد
انار دانه شده : 2 عدد
پیاز : 200 گرم
شکر : در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
گلپر : یک قاشق چایخوری
فلفل : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش انار دانه مسما :
مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم.
سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد.
در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود.
پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.
وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم.
خورش انار دانه مسما باید غلیظ و کم‌آب باشد.

نکته :
می‌توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین‌تر شود.

تهیه و گردآوری : گروه آموزش پرداد / منبع : همشهری آنلاین

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه