مواد لازم : گوشت گوسفند نیم کیلوگرم (اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم) سبزی ( شامل تره، جعفری و نعنا) نیم کیلوگرم گوجه سبز نیم کیلوگرم پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری ادویه (زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین) به اندازه لازم نمک و فلفل به اندازه لازم روغن به اندازه لازم

مواد لازم :
گوشت گوسفند نیم کیلوگرم (اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم)
سبزی ( شامل تره، جعفری و نعنا) نیم کیلوگرم
گوجه سبز نیم کیلوگرم
پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری
ادویه (زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین) به اندازه لازم
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم

طرز تهیه خورش گوجه سبز / آموزش غذاهای ایرانی - تصویر 1

طرز تهیه خورشت گوجه سبز:
ابتدا گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد.
ناگفته نماند این خورشت را با مرغ نیز میتوان پخت.

گردآوری: گروه آموزش پرداد

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه