مواد مورد نیاز: بادمجان:چهار عدد گوجه‌فرنگي و ران مرغ:از هر کدام سه عدد سیر:دو حبه رب گوجه‌فرنگي:يك قاشق سوپخوري فلفل سبز:شش عدد نمك و فلفل و آب و روغن:به ميزان لازم

مواد مورد نیاز:طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان
بادمجان:چهار عدد
گوجه‌فرنگی و ران مرغ:از هر کدام سه عدد
سیر:دو حبه
رب گوجه‌فرنگی:یک قاشق سوپخوری
فلفل سبز:شش عدد
نمک و فلفل و آب و روغن:به میزان لازم


طرز تهیه :
در ابتدا بادنجان‌ها را پوست کنده و به صورت طولی برش زده و در روغن کمی سرخ کنید. مرغ بدون استخوان را خورشی تکه‌تکه کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سیر خردشده و رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بین هر بادنجان‌ یک عدد گوشت مرغ قرار داده و رول کنید و روی آن یک گوجه‌فرنگی و یک فلفل قرار داده و با خلال دندان محکم کرده و سس گوجه‌فرنگی را هم روی آن اضافه کنید. در فر 180درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا فلفل و گوجه‌فرنگی کبابی شود یا روی اجاق آنها را کبابی کرده و بعد روی بادنجان قرار دهید و پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا جا بیفتد.

گردآوری: گروه آموزش پرداد

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه