مواد لازم برای پخت سوپ پاییزی

طرز تهیه سوپ,آموزش آشپزی,آموزش تهیه انواع سوپ,طرز تهیه سوپ قارچ ,طرز تهیه غذاهای ایرانیمواد لازم برای پخت سوپ پاییزی

برنج : 2 پیمانه

قارچ : 500 گرم

کره گیاهی: 1 قالب

زنجبیل: به میزان لازم

سیر: 3 حبه

نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم

طرز تهیه سوپ قارچ و برنج:

ابتدا برنج ر به صورت نیم پز آماده کنیدف سپس 1 قالب کره را داخل قابلمه بیاندازید تا به همراه برنج جوش بخورد، قارچها را خرد کرده و به مواد سوپ اضافه کنید. سپس نوبت سیر است. بهتر است سیرها را رنده کنید تا طعم و عطر خوبی به سوپ شما بدهد. نمک، فلفل و ادویه را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه نوبت زنجبیل است. وقتی همه مواد سوپ داخل قابلمه شد درب آن را ببندید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی شعله ملایم گاز بماند. سپس آن را برداشته و برای سرو آماده کنید.

تهیه و ترجمه : گروه آموزش پرداد / دهقان

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه