تراوا همان داستان اسب چوبي است كه باعث فتح جزيره تروژان يا تراوا توسط جنگجويان يوناني شد. اين اصطلاح در آشپزي قديم يعني سينه پر شده از صمغ‌هاي مختلف و سحرانگيز كه باعث خرسند شدن قلب‌هاي علاقه‌مندان به اين نوع غذاهاست مي‌شود. مواد مورد نیاز: سينه مرغ: يك عدد تخم‌مرغ: يك عدد شير: نصف پيمانه آرد سفيد: يك پيمانه آرد: سوخاري يك پيمانه ادويه: يك قاشق چايخوري قارچ: پخته‌شده دو قاشق غذاخوري پنير: گودا 20 گرم فلفل دلمه‌اي رنگي: يك قاشق غذاخوري اسفناج پخته شده: يك قاشق غذاخوري ژامبون: يك و ...

تراوا همان داستان اسب چوبی است که باعث فتح جزیره تروژان یا تراوا توسط جنگجویان یونانی شد. این اصطلاح در آشپزی قدیم یعنی سینه پر شده از صمغ‌های مختلف و سحرانگیز که باعث خرسند شدن قلب‌های علاقه‌مندان به این نوع غذاهاست می‌شود.
مواد مورد نیاز:

سینه مرغ: یک عدد
تخم‌مرغ: یک عدد
شیر: نصف پیمانه
آرد سفید: یک پیمانه
آرد: سوخاری یک پیمانه
ادویه: یک قاشق چایخوری
قارچ: پخته‌شده دو قاشق غذاخوری
پنیر: گودا 20 گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی: یک قاشق غذاخوری
اسفناج پخته شده: یک قاشق غذاخوری
ژامبون: یک ورق
نمک و فلفل: به میزان لازم



طرز تهیه:
در ابتدا سینه مرغ را کوبیده و کمی نمک و فلفل به آن می‌زنیم. سپس یک ورق ژامبون را روی آن می‌گذاریم و بقیه مواد را روی آن قرار می‌دهیم. آن‌گاه مرغ را به آرامی پیچیده و به آرد سفید و پس از آن به مخلوط تخم‌مرغ و شیر آغشته می‌کنیم. در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاری می‌غلتانیم سپس در روغنی که از قبل داغ کرده‌ایم قرار می‌دهیم تا به مدت ده دقیقه بپزد.
در مرحله آخر، مرغ را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه می‌گذاریم تا تمام مواد خوب مغز پخت شوند، در این لحظه غذا آماده است.

گردآوری: گروه آموزش پرداد

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه