طرز تهیه شیرینی های نازی که دلتون نمیاد اونها رو بخورید! +تصاویر

این شیرینی های زیبا و جالب عروسکی، توسط آشپز ژاپنی به نام ما تاماگوسان طراحی و پخته شده اند. او در پخت این کیک ها از طرح خرس های عروسکی استفاده کرده است که همه ما قبلا دیده بودیم ولی چیزی که این شیرینی ها را از سایرین متمایز می‌کند این است که هر یک از این خرس های عروسکی یک دانه آجیل را در بغل خود دارند.

شیرینی های نازی که دلتون نمیاد اونها رو بخورید! +تصاویر" src="/uploadFiles/SHIR8.jpg">

این شیرینی های زیبا و جالب عروسکی، توسط آشپز ژاپنی به نام ما تاماگوسان طراحی و پخته شده اند. او در پخت این کیک ها از طرح خرس های عروسکی استفاده کرده است که همه ما قبلا دیده بودیم ولی چیزی که این شیرینی ها را از سایرین متمایز می‌کند این است که هر یک از این خرس های عروسکی یک دانه آجیل را در بغل خود دارند.

طرز تهیه:

1- دمای فر را تا 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) بالا ببرید.

2- 110 گرم آرد کیک، 20 گرم نشاسته ی سیب زمینی را در کاسه با هم مخلوط کنید.

3- 40 گرم شربت چغندر قند، 10 گرم عسل و 30 گرم روغن گیاهی را در کاسه ای دیگر با هم ترکیب کنید.

4- مواد را با هم ترکیب کنید و آنها را صاف نمایید.

5- با استفاده از قالب خرسی، خرس ها را از خمیر صاف شده درآورید.

6- با استفاده از خودکار یا یک جسم نوک تیز، صورت خرس را طراحی کنید.

7- از باقیمانده ی خمیر، می توانید برای صافکاری و دستهای خرس های خود استفاده کنید.

8- بادام و یا سایر دانه های مورد نظر خود را در بغل خرس ها قرار دهید.

9- خرس ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از آن دمای فر را به 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) کاهش داده و 10 دقیقه ی دیگر خرس ها را داخل فر نگه دارید.

10- خرس های ناز و عروسکی شما درست شده اند و آماده ی خوردن هستند!
حالا اگر دلتون میاد، اونها رو بخورید! :))

تهیه و گردآوری: گروه آموزش پرداد / منبع :سایت لاپلاس

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه