مواد مورد نیاز براي مزه‌دار ​كردن مرغ: ماست3: تا 4 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي1: قاشق غذاخوري پودر فلفل قرمز1: قاشق چايخوري پودر زيره سبز1: قاشق چايخوري پودر تخم گشنيز1: قاشق چايخوري نمک1: قاشق چايخوري آبليمو ترش:1 قاشق غذاخوري گشنيز تازه خرد شده:1 قاشق غذاخوري روغن مايع:1 قاشق غذاخوري مرغ500:  گرم مواد مورد نیاز براي سس: شير نارگيل: 250 ميلي ليتر رب گوجه فرنگي: 1 قاشق غذاخوري ماست: 2 قاشق غذاخوري پودر تخم گشنيز: 1 قاشق چاي‌خوري پودر فلفل قرمز: به مقدار دلخواه سير (رنده شده): ...

مواد مورد نیاز برای مزه‌دار ​کردن مرغ:طرز تهیه قورمه مرغ هندی - تصویر 1
ماست3: تا 4 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1: قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز1: قاشق چایخوری
پودر زیره سبز1: قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز1: قاشق چایخوری
نمک1: قاشق چایخوری
آبلیمو ترش:1 قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده:1 قاشق غذاخوری
روغن مایع:1 قاشق غذاخوری
مرغ500:  گرم
مواد مورد نیاز برای سس:
شیر نارگیل: 250 میلی لیتر
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
ماست: 2 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چای‌خوری
پودر فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
سیر (رنده شده): نصف قاشق مرباخوری
زنجبیل (رنده شده): نصف قاشق مرباخوری
"در صورت استفاده از زنجبیل خشک نصف قاشق چای‌خوری"
آب: یک لیوان سرخالی
روغن: 3 قاشق غذاخوری
هل سبز: 3 عدد (له شده)
خامه: 100 گرم
گشنیز تازه: (خرد شده) 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (برای تزیین): 1 عدد خلال شده
بادام ورقه شده: 50 گرم

در ابتدا مرغ را مزه‎دار کرده سپس کبابی و یا گریل می‎کنیم، بعد در سس ریخته و با گوجه‎فرنگی تازه تزیین می‎کنیم این خوراک خوشمزه با نان هندی خوشمزه‎تر خواهد شد.
برای تهیه شیر نارگیل:
پودر نارگیل را با آب در مخلوط‎کن ریخته و یک تا دو دقیقه هم می‎زنیم. سپس از صافی ریز یا پارچه مل‌مل رد می‎کنیم؛ شیر نارگیل آماده است.
طرز تهیه :
1ـ ابتدا ماست، رب، فلفل، زیره، پودر تخم گشنیز، نمک، آبلیمو، گشنیز و روغن را در کاسه‎ای مخلوط کرده، مرغها را به آن اضافه می‎کنیم و می‎‎گذاریم 2 ساعت بماند تا مزه‌دار شود.
2ـ در این فرصت سس را حاضرمی‎کنیم. ابتدا شیر نارگیل، رب گوجه فرنگی، ماست، پودر تخم گشنیز، فلفل، نمک، زنجبیل، سیر و آب را مخلوط می‎کنیم، روغن را در قابلمهای ریخته و هل‎ها را 30 ثانیه تفت می‎دهیم سپس مواد مخلوط شده را اضافه کرده و با قاشق مرتب هم می‎زنیم. بعد خامه، گشنیز و بادام ورقه شده را هم اضافه می‎کنیم و کنار می‎گذاریم.
3ـ مرغ‎ها را یا در فر (دمای 190 درجه‌ی سانتی‌گراد، در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 40 دقیقه) بریان می‎کنیم یا کبابی می‎کنیم.
4ـ سپس مرغ‌ها را با سس مخلوط کرده و با گوجه فرنگی تزیین می‎کنیم.

گردآوری: گروه آموزش پرداد

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه