مواد لازم :

طرز تهیه غذاهای فرنگی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع مرغ,طرز تهیه مرغ سوخاری,طرز تهیه مرغ سوخاری برزیلی,مواد لازم :

•    1 قاشق چایخوری زیره
•    1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
•    نیم قاشق چایخوری فلفل کاین
•    یک سوم فنجان سس سویا
•    ربع فنجان شیر نارگیل
•    1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
•    4 قاشق غذاخوری روغن کنجد
•    450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
•    2 عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط
•    1 عدد فلفل چیلی قرمز
•    2 عدد فلفل هالپانو
•    1 فنجان آناناس
•    1 قاشق غذاخوری زنجبیل، رنده شده
•    2 حبه سیر، له یا رنده شده
•    1 فنجان لوبیا سیاه کنسروی
•    ربع فنجان جعفری یا گشنیز تازه، خرد شده

طرز تهیه :
ابتدا در کاسه کوچکی زیره، فلفل و کاین را مخلوط کنید. در کاسه متوسطی سس سویا، شیر نارگیل و رب گوجه را مخلوط کنید. سپس مرغ را خرد کنید و با کمی سس سویا مخلوط کنید.  ماهیتابه بزرگی را روی شعله زیاد داغ کنید. 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد در آن بریزید و وقتی داغ شد، مرغ را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه آن را سرخ کنید تا همه جای آن طلایی شود. سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.

ماهیتابه را دوباره روی شعله زیاد بگذارید و یک قاشق دیگر روغن کنجد بریزید و فلفل دلمه ای خرد شده، فلفل چیلی و فلفل هالپانو را اضافه کنید. حدود 3 تا 4 دقیقه آنها را سرخ کنید و بعد آناناس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. بگذارید این سبزیجات 3 دقیقه دیگر بپزند تا آناناس شروع به کاراملی شدن کند. حالا ادویه ها را روی سبزیجات بریزید و یک دقیقه حرارت دهید. مخلوط سس سویا را اضافه کنید و مرغ را دوباره در ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید. به سرخ کردن ادامه دهید تا آب آن کاهش یابد. پس از سه دقیقه لوبیا سیاه کنسروی را اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید. جعفری یا گشنیز خرد شده را اضافه کنید. می توانید مرغ سرخ شده را با پلو سرو کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آموزش پرداد / منبع : آشپز آنلاین

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه