مواد لازم : سیب زمینی  :  ۲۵۰ گرم کره  :  ۲ قاشق سوپخوری سیر  :  ۲ عدد گوشت گوسفند  :  ۱۰۰ گرم قارچ  :  ۱۰۰ گرم جعفری ساطوری شده  :  ۱ قاشق سوپخوری ماهی کولی  :  ۴ عدد زیتون سبز  :  ۱۲ عدد پیاز داغ عسلی  :  ۴۰۰ گرم روغن زیتون  :  ۲ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا  :  ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم : سیب زمینی  :  ۲۵۰ گرم
کره  :  ۲ قاشق سوپخوری
سیر  :  ۲ عدد
گوشت گوسفند  :  ۱۰۰ گرم
قارچ  :  ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۱ قاشق سوپخوری
ماهی کولی  :  ۴ عدد
زیتون سبز  :  ۱۲ عدد
پیاز داغ عسلی  :  ۴۰۰ گرم
روغن زیتون  :  ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا  :  ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه غذاهای فرنگی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع پاستا و ماکارونی,طرز تهیه پاستا ایتالیایی, طرز تهیه پاستا سیسیلی,

طرز تهیه :
پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوط کنید. آنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوق‌الذکر را رویش بریزید. مطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آموزش پرداد

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه