طرز تهیه پاستیل!

مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی :

 شکر  :   ۲ فنجان
آب   :  یک فنجان
آب میوه یا نوشابه   :  یک فنجان
 پودر ژلاتین    :  ۴ قاشق غذاخوری
اسانس یا رنگ خوراکی  :   به میزان لازم

طرز تهیه پاستیل!

طرز تهیه پاستیل :

برای درست کردن پاستیل های خوشمزه در خانه ابتدا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف بشود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.

تهیه و گردآوری : گروه دسر پرداد / منبع : جام جم سرا

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه