طرز تهیه پودینگ شکلاتی خامه ای

طرز تهیه غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع دسر, طرز تهیه دسرهای شکلاتی, طرز تهیه دسر شکلاتی,مواد لازم برای چهار نفر:
چیپس های شکلاتی : نصف پیمانه
شیر کم چرب : یک پیمانه
پنیر خامه ای : ۱۰۰گرم
پودر قند : یک سوم پیمانه
پودر دارچین : یک چهارم قاشق چای خوری
وانیل : کمی
ویفر شکلاتی : ۴عدد

طرز تهیه :
چیپس شکلات را در شیر ذوب کنید و سپس هم بزنید تا نرم و یک دست شود. پنیر خامه ای، پودر قند، دارچین و وانیل را در مخلوط کن هم بزنید تا نرم و یک دست شود. مخلوط شکلات را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مواد را در ۴ ظرف یک نفره بریزید و با ویفر یا کمی شکلات تزیین و سرو کنید.

ارزش کالری هر یک پرس : ۲۵۱
چربی : ۱۰گرم
پروتئین : ۱۰گرم
کربوهیدرات : ۳۰گرم
فیبر : یک گرم
کلسترول : ۲۰گرم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه