فوت کوزه گری تهیه ته دیگ سیب زمینی عالی!

فوت کوزه گری تهیه ته دیگ سیب زمینی عالی!اگر تاکنون برای تهیه ته دیگسیب زمینی ابتدا سیب زمینی‌ها را برش داده و بلافاصله ته قابلمه می‌چیده‌اید و رویش هم برنج می‌ریختید، یک فن ساده را در این مطلب فرا بگیرید تا هم  ته دیگ تان به قابلمه نچسبد هم زحمتتان با معمولی بودن مزه ته دیگ هدر نرود.

برای تهیه ته دیگ  سیب زمینی با مزه و رنگی بهتر، بعد از برش دادن سیب زمینی، هر دو طرف را تفت دهید و کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید تا رنگ بسیار زیبایی به آن بدهید.

مقدار کمی نمک نیز به آن اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد و خیالتان راحت باشد که با این روش  ته دیگ به برنج نمی‌چسبد و خوش رنگ و خوشمزه می‌شود.

البته برای دم کردن برنج و داشتن ته دیگ خوب کم کردن شعله را نباید فراموش کنید. مناسب‌تر است قابلمه‌ای که استفاده می‌کنید نیز نچسب باشد تا حاصلش ته دیگی یکدست باشید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : جام جم سرا

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه