مارمالاد شاتوت / مناسب سفره افطار

با دستور زیر یک مارمالاد شاتوت خانگی خوش طعم درست کنید و از خوردن آن در لحظه افطار لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد شاتوت

پودر ژله شاتوت : 1 بسته معادل 100 گرم.

با این مقدار پودر ژله، مارمالاد تقریباً سفت خواهد شد (مناسب برای استفاده در تارت). در صورتی که بخواهیم مارمالاد شل‌تری تهیه کنیم، می‌توان نصف پودر ژله را مصرف کرد.

شکر : دو لیوان سرخالی معادل 400 گرم

شاتوت حدود دو لیوان : نیم کیلوگرم

مارمالاد شاتوت برای سفره افطار


روش تهیه مارمالاد شاتوت

نیم کیلوگرم یا دو لیوان شاتوت را در مخلوط‌ کن بریزید و آنها را مخلوط کنید تا پوره شاتوت به دست آید.

پوره شاتوت و 400 گرم شکر را در قابلمه ریخته، روی حرارت زیاد گذاشته تا به جوش آید. حدود سه الی پنج دقیقه بجوشد. مرتب آن را هم می‌زنیم تا سر نرود.

برای تهیه مارمالاد نسبتاً سفت، یک بسته پودر ژله شاتوت را در یک لیوان آب جوش حل کرده، به مارمالاد اضافه می‌کنیم و شعله را خاموش می‌کنیم.

برای تهیه مارمالاد شل‌تر، نصف بسته پودر ژله را مستقیماً به مارمالاد اضافه کرده، هم می‌زنیم و شعله را خاموش می‌کنیم.

مارمالاد را در یخچال قرار داده تا سرد شود. مارمالاد را می‌توان برای صبحانه یا در تهیه تارت یا شیرینی‌های دیگر نیز استفاده کرد.

کالری موجود در مارمالاد شاتوت

مقدار کالری موجود در کل مارمالاد 2350 کیلوکالری است.

مقدار کالری موجود در یک قاشق مرباخوری از مارمالاد شاتوت حدود 30 کیلوکالری است.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : تبیان

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه