مربای زغال اخته

مواد لازم برای مربای زغال اخته

    زغال اخته یک کیلو
    شکر 800 گرم
    آبلیمو یک قاشق غذا خوری سر صاف
    وانیل یک قاشق چایخوری

مربای زغال اخته

طرز تهیه مربای زغال اخته

برای درست کردن این مربای خومشزه و خوشم طعم با ابتدا به این نکته توجه کنید که این مربا رابا هسته درست می کنند.

اگر میوه زغال اخته سفت باشد کمی شکر ریخته و می گذاریم آب بیندازد.

بعداز 10ساعت روی حرارت قرارمی دهیم تا اینکه کمی پخته شده اما له نشود.

سپس بقیه شکر را یکجا ریخته ومی گذاریم قوام بیاید.

اما اگر این میوه رسیده باشد احتیاج به پخت قبل از قوام ندارد.

بعد از خاموش کردن حرارت ابلیمو و وانیل را ریخته و یکباره با قاشق چوبی بهم می زنیم تا خنک شود و آماده مصرف شود.

تهیه و گردآوری‌: گروه آشپزی پرداد / منبع : ویکی کتاب

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه