نکات طلایی برای خوشمزه شدن سوپ

نکات طلایی برای خوشمزه شدن سوپیکی از غذاهایی که به خصوص در روزهای ماه مبارک رمضان یا در روزهای سرد سال و یا در هنگام بیماری اعضای خانواده زیاد تهیه می شود، سوپ است. اما در تهیه این غذای ساده گاهی اشتباهات زیادی رخ می دهد. برای آماده کردن سوپ سوپ خوب به نکات زیر توجه کنید تا سوپی خوش طعم و بدون نقص داشته باشید.

1 - جوشاندن تا پخت آرام

هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید. در غیر این صورت، گوشت و سبزیجات خشک و نپخته می ماند.

2 - استفاده نکردن از میزان کافی ادویه

هیچ چیز به مانند اضافه کردن ادویه مهم نیست. پس در مراحل مختلف پخت، غذا را مزه کنید.

3 - توجه نکردن به غلظت سوپ

در صورتی که آب گوشت، مرغ یا سبزیجات در دسترس ندارید، از آب استفاده کنید. استفاده کردن از آب، از آب گوشت، مرغ یا سبزیجاتی که مرغوب نیست، خیلی بهتر است و طعم بهتری به سوپ می دهد. در صورت استفاده از آب، حتما به میزان کافی ادویه و نمک به آن اضافه کنید تا سوپ بی مزه نشود.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : ایران کوک

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه