نکات مهم برای پخت آش رشته خوشمزه

نکات مهم برای پخت آش رشته خوشمزه

 *آش را باید با حرارت ملایم پخت و زمان زیادی باید صرف آن کردو مرتب باید آن را هم زد تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود و یک آش لعاب دار و جا افتاده داشته باشیم.

*تمام حبوباتی که در آن به کار می برید باید از شب قبل خیس شده باشد تا نفخ آنها گرفته شده و زودتر هم بپزند.

* در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد و اصلا درون آش مشخص نباشد.

* گوشتی که برای پختن آش به کار می رود بهتر است از گوشت گردن یا سینه باشد.

* موقع پاک کردن سبزی آش ساقه های سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقه های سبزی آش لذیذتر می شود.

* برای پختن آش بهتر است از خرده برنج (نیمدانه) استفاده کنید چون زودتر له می شود.

* آبی که داخل آش می ریزید باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بریزید.

* گندمی که می خواهید برای آش به کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثانی با چرخ گوشت آن را چرخ کنید.

* اگر می خواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکسته اید، استفاده نمایید.

* وقتی آش آماده می شود روی آن خود به خود می بندد در این صورت آش جا افتاده است.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : ایران

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه