مواد لازم : -پیاز متوسط     ۱۰عدد - گوشت چرخ کرده      ۲۵۰گرم - کرفس ریز خرد شده      ۳ساقه -نمک و فلفل      به اندازه کافی - سیر له شده      ۳حبه -اسفناج ریز خرد شده      ۴۰۰گرم - گردوی تفت داده شده و خرد شده     ۲پیمانه - روغن      به اندازه کافی -آب گوشت      یک و یک چهارم پیمانه

طرز تهیه غذاهای فرنگی,آموزش آشپزی,طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی,طرز تهیه غذای ایرانی,مواد لازم :
-پیاز متوسط     ۱۰عدد
- گوشت چرخ کرده      ۲۵۰گرم
- کرفس ریز خرد شده      ۳ساقه
-نمک و فلفل      به اندازه کافی
- سیر له شده      ۳حبه
-اسفناج ریز خرد شده      ۴۰۰گرم
- گردوی تفت داده شده و خرد شده     ۲پیمانه
- روغن      به اندازه کافی
-آب گوشت      یک و یک چهارم پیمانه

طرز تهیه :
داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد. از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.
سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود. سپس مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید. پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد. سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد.

تهیه و گردآوری : گروه آموزش پرداد / منبع : خراسان نیوز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه