یک حلوای متفاوت برای سفره افطار

یکی از خوراکی های سنتی سفره افطار حلو می باشد که در انواع مختلف و متنوعی تهیه می شود. در این مقاله طرز تهیه حلوای گل سرخ را آموزش داده ایم که گزینه خوب و متفاوتی برای سفره های افطار است.

مواد لازم برای تهیه حلوای گل سرخ :

آرد : 600 گرم
روغن جامد : 400 گرم
پودر گل سرخ : یک لیوان سر خالی
گردو یا بادام پودر شده : یک لیوان سر خالی
پودر شکر : 3.5 لیوان
عسل : 100 گرم
گلاب : نصف لیوان
پودر هل : نصف قاشق چای‌خوری
پودر پسته : به میزان لازم

یک حلوای متفاوت برای سفره افطار

طرز تهیه حلوای گل سرخ :

گل سرخ را ابتدا حتما پودر کنید.

روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.

آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی خیلی رنگ آن تیره نشود.
حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف حاصل شود.

بعد روی یک سطح صاف، خمیر را با وردنه به قطر دو سانتی‌متر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده ودر دیس بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین نمایید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : چاردیواری

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه