یک خورش مجلسی برای مهمانان خاص و مهم!

بوقلمون یکی از انواع گوشت سفید است که سرشار از آهن می باشد. گوشت بوقلمون یکی از بهترین جایگزین ها برای گوشت قرمز می باشد. یکی از غذاهایی که با گوشت بوقلمون می توانید درست کنید خورش بوقلمون است.

مواد لازم برای تهیه خورش بوقلمون :

گوشت بوقلمون : 300 گرم
سیب‌زمینی :دو عدد
شوید خشک : دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده : یک عدد
تخم آفتا‌ب‌گردان : یک قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون : سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران : به میزان لازم

یک خورش مجلسی برای مهمانان خاص و مهم!

طرز تهیه خورش بوقلمون :

برای تهیه خورش خوشمزه و باکلاس در ابتدا گوشت بوقلمون را به تکه‌های ریز قیمه‌ای درآورید و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار دهید و در یخچال بگذارید.

سپس در ادامه گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌ زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.

آن‌گاه سیب‌زمینی‌، شوید و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید و به هم بزنید.

وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورشت غلیظ شد، در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.

تهیه و گرداوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : خراسان نیوز

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه